Sportfiskarna Blekinge

Abu Garcias gäddläger i Blekinge

Följ med erfarna gäddfiskare på fiske efter gädda i Blekinges skärgård på höstlovet! Vi utgår från Järnavik och fiskar från båt. Gäddfiske med kunniga guider efter de storvuxna gäddorna i Blekinges skärgård. Lägerrekordet är en gädda på 11,5 kg!

Välkomna önskar arrangörerna Abu Garcia, distriktet i Blekinge och Sportfiskarna! 

Lägerfakta:

Max antal deltagare: 12.
Ålder: 13-17 år.
Lägerplats: Järnavik i Blekinge.

Tid: preliminärt vecka 44, söndag - torsdag.

Sista anmälningsdag 1 oktober!

Aktiviteter: Fiske efter gädda från båt. Om vädret sätter stopp för kustfisket åker vi till alternativa fiskeplatser. Det blir också tid till andra kul gemensamma aktiviteter med nya kompisar på lägret.
Förkunskaper: Du behöver inte vara en van fiskare, våra duktiga ledare lär dig fiske! Du kommer få prova på, och lära dig ett antal olika fiskemetoder och tekniker, och mer om sånt som är bra att kunna runt omkring fisket, båtar och sjövett. Abu Garcia kommer låna ut ALL utrustning du behöver för fisket under dagarna på lägret, men vill du ha med din egen utrustning går det givetvis bra! Du kommer med andra ord ha chansen att prova på en hel del bra utrustning, speciellt tillverkad för de olika fiskemetoder du kommer prova på.
Detta ingår: Fiske med ledare, mat och boende på Järnavik, transporter under lägret och lån av fiskeutrustning. 
Pris: 4000 kr.
Lägerchef/Info om lägret: Mats Pettersson, 0765-369439
Intresseförfrågan: Mats Pettersson, Sportfiskarna Blekinge,gaddlager@sportfiskarna.se

 

Viktig information om Sportfiskarnas ungdomsläger

För att åka på ett läger måste du vara medlem i Sportfiskarna. Bli medlem på: www.sportfiskarna.se. När du blivit medlem är du olycksfallsförsäkrad under lägret och när du är ute och fiskar.

Sportfiskarnas ungdomsläger genomförs i samarbete med Sveaskog.